میوه خواری, خام خواری, گیاهخواری
نوشته ای از : فرید کمالی
انسان بعد از کشف آتش، پخته خوار شد. و فقط حدود پنجاه هزار سال از آن موقع میگذرد. در صورتیکه قدمت انسان به حدود چهار میلیون سال میرسد. بزبانی دیگر بیش از سه میلیون و نهصدو پنجاه هزار سال آن بطور عمده خام - گیاه خوار بوده است. انسان بعد از کشف آتش، شروع به اهلی کردن و پرورش حیوانات برای استفاده از گوشت و شیر آنها نمود، و همچنین شروع کرد به پختن مواد غذائی. و به این ترتیب از روش طبیعی تغذیه خود که خام گیاه خواری بود منحرف گردید. لذا چاقی، و تمام بیماریهای مزمن غیر قابل علاج گریبانگیرش گردید.
با پختن گیاهان اولین چیزی که از بین میرود آب آن است، لذا حدود هشتاد درصد مواد معدنی و ویتامین های محلول در آب هم به اضافه اکسیژن موجود در گیاهان و آنزیم های با ارزشی که برای سوخت و ساز بدن و هضم غذا بکار میرود نیز با آب از بین میرود. و به این ترتیب انسان دچار پیری زودرس میشود. چرا که با از دست دادن آنزیم ها سلولها از تقسیم شدن باز می مانند و سیستم ایمنی بدن ضعیف میشود و در نهایت ذخیره آنزیم های بدن به اتمام میرسد. پستانداران به طور طبیعی هشت برابر دوران بلوغ خود عمر میکنند، ولی انسان ها به خاطر پخته خواری، گوشت خواری و خوردن لبنیات تا آخر عمر، حداکثر چهار برابر دوران بلوغ خود عمر میکنند. (تاکید ها از منست : پیمان پایدار)
No comments:
Post a Comment