KUT podcast investigates food history, connection to capitalism


Photo Credit: Natalie Hinson | Daily Texan Staff
March 9, 2016


KUT’s new podcast, “The Secret Ingredient,” explores food and its connection to capitalism, colonialism and death
The bi-weekly podcast launched in September and is hosted by Raj Patel, research professor in the Lyndon B. Johnson School of Public Affairs; Rebecca McInroy, senior host and producer at KUT; and Tom Philpott, food correspondent for Mother Jones Magazine. 

پادکست , هر دو هفته یکبار , در ماه سپتامبر راه اندازی شده است و مجری آن راج پاتل ، استاد پژوهش در لیندون بی جانسون دانشکده امور دولتی؛ ربکا مکینروی ، مجری ارشد و سازنده کوت؛ و تام فیلپات، خبرنگار غذا برای، مجله مادر جونز.


Journalism professor Robert Jensen said he pitched the idea for the podcast to McInroy and recommended Patel and Philpott as hosts who could offer a critical viewpoint of the food system.

رابرت جنسن استاد روزنامه نگاری گفت که انتخاب این ایده را برای پادکست به مکینروی داده  و پاتل و فیلپات را به عنوان میزبان توصیه کرده که می توانند یک دیدگاه انتقادی از سیستم غذایی ارائه دهند.

“It’s not just recipes …; it’s an examination of why we eat the things we eat,” Jensen said. “People are more aware than ever of the relationship between food and personal health, food and ecosystem health and the role of political and economic forces in what we eat.”

"این تنها دستورغذائی نیست ...؛ "جنسن گفت، امتحان کردن آنست که چرا ما میخوریم آنچیزهائی را که میخوریم. "مردم بیشتر از همیشه به رابطه بین مواد غذایی و سلامتی شخصی ، غذا و سلامت اکوسیستم و نقش نیروهای سیاسی و اقتصادی آنچه  را که ما می خوریم آگاه هستند."
“The Secret Ingredient” episodes center around issues surrounding food, such as unequal access to food and oppression of those who produce the food we eat, McInroy said. This focus led to an episode about the inadequacy of prison food and another episode about the exploitation of women in banana factories. 

 مکینروی گفت: بخشهای مرکزی"راز مواد تشکیل دهنده" پیرامون مسائل مواد غذایی، مانند دسترسی نابرابر به غذا و ظلم و ستمی است که بر تولید کننده مواد غذایی ای که ما می خوریم وارد میشود. این تمرکز منجر به یک قسمت در مورد نارسایی غذای زندان شد و قسمت دیگری در مورد بهره کشی زنان در کارخانه موز.
“Whatever food we look at, we try to take a holistic view and see what are the real problems,” McInroy said. “Who’s benefiting from this food being bad, from this food not being attainable? What are the larger issues that this is speaking to?”

مکینروی گفت: "هر غذایی که ما به آن نگاه کنیم، سعی می کنیم یک دیدگاه جامع از آن داشته باشیم و ببینیم که مشکلات واقعی چه هستناد." "چه کسی از بد بودن این مواد غذایی بهره میبرد، از اینکه این مواد غذایی  قابل دسترسی نیست؟ مسائل بزرگتری که این در باره آنها سخن میگوید چه هستند؟ "
The podcast also explores the problematic history behind common foods such as sugar, Patel said.

پاتل گفت، پادکست همچنین به بررسی تاریخ مشکلات پیرامون غذاهای رایج مانند شکر میپردازد.
“Most people don’t know that sugar was the original plantation crop,” Patel said in an email. “When we talked to the late, great Sidney Mintz, he pointed out to us how our sweet tooths are enabled by a dark history of slavery, conquest and genocide.”

"اکثر مردم نمی دانند که شکر محصول کشت و زرع اصلی بود،" پاتل در یک ایمیل گفت. "هنگامی که ما با  'سیدنی مینتز'(مردم شناس مترقی که تخصص و کتب محشری حول و حوش مزارع شکر و موز در جزایر کارائیب دارد-م) فقید صحبت کردیم، او  به ارتباط دندانهای شیرین ما با تاریخ سیاه برده داری، فتح/کشورگشائی و نسل کشی اشاره نمود."
The goal of the podcast is to inform people of all of the hidden costs and violence associated with the things we consume and how we consume them. When people are aware of these problems, they can start to come up with solutions to prevent and correct the exploitation of those involved with their food, McInroy said.

هدف از پادکست این است که مردم را از همه هزینه های پنهان و خشونت همراه با چیزهایی که ما مصرف می کنیم و چگونگی مصرف  آنها مطلع کنیم . مکینروی گفت، زمانی که مردم از این مشکلات آگاه باشند، آنها می توانند شروع به پیدا کردن راه حلهائی برای جلوگیری وتصحیح کردن بهره برداری(بخوان خواهان بهتر شدن حقوق کارگران مزارع شرکتهای چند ملیتی و یا احیانا بایکوت محصولاتشان اگر-مثلا- با مونسانتو کار کنند... و الی آخر-م) از آنهائی که  درگیر با مواد غذایی شان هستند بکنند.
“We need to be more involved in the idea of asking your politician, ‘What’s your position on feeding the world, on food equity, on sustainability?’” McInroy said. “Once we gain more of a dialogue and think more about it and make these issues more visible, I think people will take care of other people.”

"ما میبایست بیشتر درگیر سئوال کردن از سیاستمداران خود باشیم،' اینکه موضعشان در مورد تغذیه جهان چیست، در مورد حقوق سهام مواد غذائی، و پایداری؟'" مکینروی گفت. " همینکه ما درگیر دیالوگ بیشتری بشویم  و در مورد آن بیشتر فکر کنیم و این مسائل را بیشتر قابل دید همگان گردانیم ، من فکر می کنم مردم  از دگر مردمان مراقبت خواهند کرد ."