دلیلی دیگر برای گیاهخوار شدن(*) در ایران
مطلب زیر را دوست عزیزم سهیلا از تهران برای نشریه فرستاده. ممنون از او.
البته اینگونه خبرها روز بروز در اقصی نقاط جهان بگوش میرسد.غالب کردن گوشت خر بجای گاو و گوسفند در رستورانهای چین چیزی جدید نمیباشد .اخیرا نیز در اروپا خبر جازدن لاشه اسب و قاطی کردنشان در بسته بندیهای سراسری غوغائی بپا کرد. باری سیستم سرمایه داری و سرمایه داران بیشرم برای پر کردن جیب و حسابهای بانکیشان از هیچ امری دریغ نمیکنند. مشت نمونه خروار است.
پیمان پایدار
***************************
سوسیس و کالباس 60% به پایین با گوشت
لاشه !؟
اداره استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداری از 26 نوع سوسيس و
كالباس و همبرگر ازمراكز عرضه و فروشگاه های زنجيره ای کرده و اين نمونه ها از نظر
منشاء بافت گوشتی مورد آزمون قرار گرفت.از بيست نمونه سوسيس و كالباس متأسفانه 18
مورد نامنطبق بوده اند .موارد
مردودی نشان مي دهد كه توليدكنندگان
از چربی صفاقی( چربی موجود در دستگاه گوارش ولابه لای روده ها ) غضروف شفاف مربوط
به دستگاه تنفسی و ريه ، عروق، رگ و اعصاب و بافت پيوندی ( پوست رگ و پی و چربی
ضايعات گوشتی) يعني بافت هايی خاص كه عضله نيستند و توليدكنندگان طبق استاندارد ملی
مجاز به استفاده از اين بخش از لاشه دام درتوليد فرآورده های گوشتی نيستند استفاده
شده است.نام
های انواع توليداتی که با استفاده از بافت های غير مجاز داشته اند:
1-كالباس خشك تيكه اي 60 درصد شام شام
2- كالباس خشك 60 درصد آندره
3- كالباس خشك 60 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
4- كالباس خشك دانماركی 62 درصد سوليكو(كاله تهران)
5- كالباس خشك 60 درصد آركا
6- كالباس خشك مارتادلا 50 درصدآرشاك ( كيلا)
7- كالباس خشك 60 درصد صنوبر
8- كالباس ليوز 55 درصد دارا (راجي)
9- سوسيس آلماني 40 درصد شوكا طعام
10-كوكتل گوشت سوليكو 55 درصد كاله تهران
11-سوسيس كوكتل 55 درصد شام شام
12-سوسيس آلمانی 40 درصد گوشتيران
13-كوكتل 55 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
14-كوكتل 60 درصد آرشاك (كيلا)
15-سوسيس آلمانی 40 درصد ماسيس
16-سوسيس آلمانی 40 درصد آدلي
17-سوسيس آلمانی 40 درصد صنوبر
18-همبرگر معمولی 60 درصد كابي آمل
روابط عمومی اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتی استان تهران
1-كالباس خشك تيكه اي 60 درصد شام شام
2- كالباس خشك 60 درصد آندره
3- كالباس خشك 60 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
4- كالباس خشك دانماركی 62 درصد سوليكو(كاله تهران)
5- كالباس خشك 60 درصد آركا
6- كالباس خشك مارتادلا 50 درصدآرشاك ( كيلا)
7- كالباس خشك 60 درصد صنوبر
8- كالباس ليوز 55 درصد دارا (راجي)
9- سوسيس آلماني 40 درصد شوكا طعام
10-كوكتل گوشت سوليكو 55 درصد كاله تهران
11-سوسيس كوكتل 55 درصد شام شام
12-سوسيس آلمانی 40 درصد گوشتيران
13-كوكتل 55 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
14-كوكتل 60 درصد آرشاك (كيلا)
15-سوسيس آلمانی 40 درصد ماسيس
16-سوسيس آلمانی 40 درصد آدلي
17-سوسيس آلمانی 40 درصد صنوبر
18-همبرگر معمولی 60 درصد كابي آمل
روابط عمومی اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتی استان تهران
********************************
(*)باری, اینکه گیاهخواری نه تنها انسانی بلکه برای سلامتی نیز مفید میباشد شکی در آن نیست . هر چند برای خیلی از ایرانی ها خوردن لاشه حیوانات (از نوع کباب و یا در آبگوشت و....)را کنار گذاشتن و از تغذیه شان حذف کردن سخت میباشد ولی غیر ممکن نیست . خود من ,39سال پیش بعد از ترک ایران در انگلستان, از سن 18 سالگی گیاهخوار شدم. البته, همانطور که در همین جا مدتها پیش نوشتم , در مورد من خواندن کتاب فوائد گیاهخواری صادق هدایت -در سن 16 سالگی- تاثیر شایان توجه ای گذارد ; کتابی که مسیر زندگی ام را تغییر داد. حال آنکه ,اساسا ,بنظر من بهترین شیوه گیاهخوار شدن همانا از بدو تولد میباشد. بدیگر سخن ,به فرزاندانمان از همان کودکی عشق به حیوانات را آموختن و از خوردنشان منع گرداندن هست که میتوان نسلی از انسانهای فرهیخته و حافظ محیط زیست را تربیت کرد. صد البته داشتن هر گونه حیوان اهلی در خانه و محیط زیست کمک خطیری میباشد به این امر اخلاقی . باشد تا آیندگان به شیوه انسانی دنیائی بس شیرین و لایق بشریت را رقم زنند.
به ترویج حمایت از حیوانات و محیط زیست همت ورزیم .
گیاهخوار شدن تنها راه نجات بشریت از منجلاب نابودی محیط زیست میباشد.
زنده باد عشق - زنده باد آنارشی
پیمان پایدار
No comments:
Post a Comment