Monday, December 11, 2017

What you didn't know about coffee

چیزی که شما راجع به قهوه نمیدانستید

 Asher Yaron at TEDxUbud

https://www.youtube.com/watch?v=JaQNy0Ef4YY
11:39
قهوه را بعد از حداکثر یک هفته خوردن اصلا خاصیت زیادی ندارد زیرا مرده بحساب می آید: خلاصه سخنان آشر یارون
After several trips to Bali, Asher Yaron finally decided to move there and follow his desire to create a local, organic, sustainable business.
پس از چندین سفر به بالی، آشر یارون در نهایت تصمیم گرفت به آنجا برود و به میل خود برای ایجاد یک کسب و کار محلی و ارگانیک پایدار اقدام ورزد.

With Balinese coffee farmer friend I Nyoman Wirata, Asher created F.R.E.A.K., that is, "Fresh Roasted Enak (delicious in Indonesian) Arabica from Kintamani," which is involved in all aspects of the coffee business "from the cherry to the cup."

  با دوست بالی نیائی کشاورز قهوه 'آ نیومن ویراتا '، آشر دست به ایجاد فریک زد، یعنی " قهوه تازه دم اینک (خوشمزه در اندونزیایی) عربیکا از کینته مه نی "، که در تمام جنبه های کسب و کار قهوه از کاشت تا رسیدن در فنجان مشغول است.

Asher also has plans to use pure spring water from Kintamani to further improve the flavor of their coffee and return a percentage of the profits to community projects in the Kintamani region. Asher's upcoming venture: Coffee University.
او همچنین قصد دارد تا از آب معدنی خالص از کینتامانی برای بهبود کیفیت /مزه قهوه استفاده کند و در صدی از سود خود را به پروژه های کومونیته منطقه اختصاص دهد . پروژه آینده آشر : تاسیس دانشگاهی پیرامون قهوه.

No comments:

Post a Comment