طرز تهیه شیر و پنیر گیاهی
طرز تهیه شیر، دوغ، ماست بادام:
*********************************
شیر وگان
مواد لازم:
بادام بدون پوست 20 عدد
آب 1 لیوان
طرز تهیه:
آب 1 لیوان
طرز تهیه:
بادام و آب را در مخلوط کن خوب مخلوط میکنیم. برای تهیه شیر خرما، شیر عسل! و شیر موز کافی ست این مواد را به شیر اضافه کرده و در مخلوط کن خوب مخلوط کنیم.
نکته:
نکته:
اگر دوست داشتید شیر موز شما غلیظ باشد و کش بیاید باید موز را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند سپس آن را با شیر در مخلوط کن مخلوط بکنید.
ازخرما ، عسل و میوه هایی چون توت فرنگی، موز و انبه و.. می توان استفاده کرد و طعم های گوناگونی داشت.
برای پوست گرفتن بادام از شب قبل خیس میکنیم تا به آسانی پوست گرفته شود. و یا تنها بادم ها را برای چند دقیقه در آب می جوشانیم.
************************
دوغ وگان
مواد لازم:
دوغ وگان
مواد لازم:
بادام بدون پوست40 عدد
آب 2 لیوان
لیمو ترش 4 قاشق غذاخوری
کمی نمک
نعناع خشک به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
آب 2 لیوان
لیمو ترش 4 قاشق غذاخوری
کمی نمک
نعناع خشک به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
بادام و آب را در مخلوط کن می ریزیم و مخلوط می کنیم و در آخر آبلیمو و نمک و نعناع خشک را اضافه می کنیم.
نکته: بهتر است نوشیدنی را نیم ساعت قبل یا 3 ساعت بعد از غذا بنوشید.
********************
ماست وگان
مواد لازم:
ماست وگان
مواد لازم:
بادام بدون پوست 1 پیمانه بزرگ
آب 1 لیوان
آبلیمو به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
طرز تهیه:
آب 1 لیوان
آبلیمو به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
طرز تهیه:
همه مواد را داخل مخلوط کن می ریزیم و به اندازه کافی مخلوط می کنیم تا ماست آماده شود.
نکته: اگر ماست سفت دوست داشتید آب کم تری بریزید اما اگر خواستید کمی رقیق تر شود مقدار آب را بیشتر کنید. این ماست را با دانه لوبیای سویا، گردو، فندوق و جوانه گندم هم می توان آماده کرد البته در صورتی که از لوبیای سویا استفاده می کنید باید آن را از قبل خیس کرده و 5 یا 6 بار آبش را گرفته و از صافی رد بکنید.
در صورت تمایل می توان به این ماست کمی کشمش و نعناع و خیار رنده شده اضافه کرد و یک ماست و خیار خیلی خوش طعمی داشت
بر گرفته از جمعیت گیاه خواران ایران
No comments:
Post a Comment