Sunday, July 14, 2019


#Avanzan_los_veganos:پیشروی_وگان_ها#


  بیشتر_مصرف_گوشت_در_سال_2040#
 #la_mayoría_de_la_carne_en_2040
  از_حیوانات_نخواهد_بود#

 #no_será_de_animales

12 De Junio, 2019
--------------------------------------------
تهیه و ترجمه از:پیمان پایدار

Según un informe, en 2040 la carne para consumo humano no provendrá de animales sacrificados: el 60% se cultivará en invernaderos o se reemplazará por productos de origen vegetal que se ven igual y tiene sabor a carne.
 بر طبق گزارش، در سال 2040 گوشت مصرفی انسان از کشتار حیوانات  نخواهد آمد: 60 درصد در گلخانه ها رشد خواهند کرد یا جایگزین محصولاتی از گیاهان می شوند که به همان شکل و طعم گوشت می دهند.
El informe de la consultora global AT Kearney, basado en entrevistas con expertos , destaca los fuertes impactos ambientales de la producción de carne convencional y las crecientes preocupaciones que las personas tienen sobre el bienestar de los animales en la agricultura industrial.
این گزارش توسط مشاوره جهانی ای تی کرنی، بر اساس مصاحبه با کارشناسان، اثرات قوی زیست محیطی تولید گوشت معمولی را برجسته کرده ونگرانی هایی رو به رشد مردم را که در مورد رفاه حیوانات در کشاورزی صنعتی دارند.
“La industria ganadera a gran escala es vista por muchos como un mal innecesario”, dice el informe. “Con las ventajas de los nuevos sustitutos de carne vegana y la carne cultivada sobre la carne producida de manera convencional, es solo una cuestión de tiempo antes de que capturen una cuota de mercado sustancial”.
این گزارش می گوید: "صنعت دامداری در مقیاس بزرگ توسط بسیاری افراد به عنوان یک شرارت غیرضروری دیده می شود." "با توجه به مزایای جایگزین نوین گوشت وگان بر گوشت تولید شده به طور معمول ، فقط زمان کمی نیاز هست که سهم قابل توجهی از بازار را بدست گیرد."
La industria cárnica convencional recauda miles de millones de animales y recauda más de US$ 1.000 millones al año. Sin embargo, los enormes impactos ambientales se han puesto de manifiesto en estudios científicos recientes, desde las emisiones tóxicas masivas que provocan la crisis climática hasta los hábitats silvestres destruidos por las tierras de cultivo y la contaminación de los ríos y océanos.
صنعت گوشت معمولی با جمع آوری میلیاردها حیوان بیش از 1 میلیارد دلار در سال درآمد زائی دارد. با این حال، اثرات زیست محیطی عظیمی که مطالعات اخیر علمی نشان داده اند،از پخش گازهای سمی شدیدی که باعث ایجاد بحران آب و هوایی در محیط زیست می شود تا نابودی زندگی وحش توسط زمین های کشت شده و آلودگی رودخانه ها و اقیانوس ها ، برجسته شده است. 
Mientras tanto, el abanico de grandes compañías enfocadas a este tipo de producción sustentable se hace cada vez más fuerte, con Beyond Meat, Impossible Foods y Just Foods, multinacionales nacidas en EE.UU. que usan ingredientes vegetales para crear hamburguesas, huevos revueltos y otros productos que están creciendo rápidamente.
 در همین حال، طیف وسیعی از شرکت های بزرگ با تمرکز بر این نوع از تولید پایدار در حال قوی تر شدن هستند،از قبیل 'فراتر از گوشت'، 'مواد غذایی غیر ممکن' و ' فقط غذا'، شرکتهای چند ملیتی آمریکایی از مواد گیاهی برای ایجاد همبرگر،  تخم مرغ زده و محصولات دیگر که به سرعت در حال رشد هستند استفاده می کنند.
El informe también señala que se han invertido mil millones de dólares en dichos productos veganos, incluso por parte de las compañías que dominan el mercado de carne convencional. Beyond Meat recaudó US$ 240 millones cuando la compañía salió a bolsa en mayo y sus acciones se triplicaron desde entonces.
 این گزارش همچنین یادآور می شود که برای این محصولات وگان، از جمله توسط شرکت هایی که در بازار گوشت معمولی قرار دارند، یک میلیارد دلار سرمایه گذاری شده است. شرکت 'فراتر از گوشت' همینکه در ماه می وارد بازار بورس شد 240 میلیون دلار به جیب زد و سهامش از آن زمان سه برابر شده است. 
Otras compañías están yendo aún más lejos y apuestan al cultivo de células de carne, para producir carne real sin necesidad de criar y matar animales. Ninguno de estos productos llegó aún al consumidor, pero el informe predice que la carne cultivada dominará a largo plazo porque reproduce el sabor y la sensación de la carne convencional más fuertemente que las alternativas basadas en plantas.
 شرکت های دیگر حتی خیلی جلوتر رفته و در کشت سلول های گوشتی، برای تولید گوشت واقعی بدون نیاز به پرورش و کشتن حیوانات، شرط بندی کرده اند. هنوز هیچ کدام از این محصولات بدست مصرف کننده نرسیده، اما این گزارش پیش بینی می کند که کشت گوشت در دراز مدت بر بازار تسلط خواهد یافت چرا که در بازتولید طعم و مزه گوشت معمولی قوی تر از جایگزین ها بر اساس گوشت گیاهان هستند.
En tiempos donde ya se anunció el primer bistec cultivado en laboratorio, el cambio hacia estilos de vida flexitarianos, vegetarianos y veganos es innegable. “Muchos consumidores reducen su consumo de carne como resultado de ser más conscientes del medio ambiente y el bienestar animal”, dijo Carsten Gerhardt, socio de AT Kearney.
 در زمانی که اولین استیک کشت شده در آزمایشگاه اعلام شد، تغییر در جهت شیوه زندگی انعطاف پذیرانه ، گیاهخوارانه و وگان غیر قابل انکار است. کارستن جرهات، شریک ای تی کرنی گفت: "بسیاری از مصرف کنندگان مصرف گوشت خود را به دلیل آگاهی بیشتر از محیط زیست و رفاه حیوانات کاهش می دهند."
Por último, casi la mitad de los cultivos del mundo cubre la alimentación para el ganado, pero solo el 15% de las calorías de las plantas terminan siendo consumidas por los humanos a través de la carne. En contraste, según el informe, la carne cultivada y los sustitutos de la carne vegana retienen alrededor de tres cuartos de sus calorías.
در نهایت، تقریبا نیمی از محصولات زراعی در جهان را غذا برای دام تشکیل می دهد ، اما تنها 15 درصد از کالری گیاهان در نهایت توسط انسان از طریق گوشت مصرف می شود . در مقابل ، طبق گزارش فوق الذکر، گوشت های کشت شده و جایگزین های گوشتی وگان حدود سه چهارم کالری را حفظ می کنند.

No comments:

Post a Comment